Переяслав Перейти на сайт

Погода на 5 липня: у Переяславі спека трохи спаде

У Переяславі буде хмарно з прояненнями. Максимальна температура – 26 градусів.

У п’ятницю, 5 липня, у Переяславі буде хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 19 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 26 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 3-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 45 та 90 відсотками протягом доби. Тривалість дня 5 липня – 16 годин 17 хвилин. Завтра день буде на одну хвилину коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:50, а захід – о 21:07.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1924-му році – 33,7 градуса тепла, а найнижчу в 1893-му – 8,6 градуса тепла.

Народні прикмети:

Наші пращури в цей день сподівались на дощ, оскільки він вказував на хороший урожай хлібів. Хороший урожай обіцяв і місяць, який грав ввечері. А вранці спостерігали за туманом: якщо він стелиться по воді – буде хороша погода.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.