Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі нагороджували правоохоронців з нагоди Дня Національної поліції України

У Переяславі відзначили День Національної поліції України. Як це було?

4 липня у Переяславському відділі поліції №1 Бориспільського РУП з нагоди Дня Національної поліції України, яке відзначається щорічно з 2018 року, відбулось урочисте привітання та нагородження правоохоронців. Як це було, розповідає Інформатор.

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко виступив з привітальним словом: “Національна поліція України – це велика гордість та слава. Дивлячись на вас, на ці скелясті плечі, мускулисті обличчя та чорну форму, яка є зразком незламності та перемоги, ми вам можемо лише подякувати. На сьогодні немає жодної людини, яка не звернулася б до вас, поки ви є – нам спокійно”.

Також Вячеслав Саулко вручив нагороди:

Також подяками та цінними подарунками нагородили 25 правоохоронців: майорів, капітанів, лейтенантів та сержантів. Цю місію виконали начальниця ЦНАП Ташанської громади Катерина Степанчук, голова Дівичківської громади Олександр Слюсар та голова Циблівської громади Олександр Палагута.

Привітав колектив і начальник відділу поліції Бориспільського РУП підполковник поліції Ногін Георгій Сергійович: “Шановні колеги від щирого серця вітаю з професійним святом. Дякую кожному з вас, за ті 25 годин які ви проводите на роботі, за відданість в своїй справі та кожен ваш крок, який спрямований на те, щоб забезпечити спокій в державі.”

Ногін грамотами від начальника Бориспільського РУ поліції ГУНП в Київській області полковника поліції Кравчука Тараса нагородив:

Лист-подяку та цінний подарунок від начальника ГУНП в Київській області, генерала поліції третього рангу Анатолія Щадила, вручив старшому лейтенанту поліції Івану Костюку.

Розпочали захід з хвилини мовчання та державного гімну

Правоохоронцям подякували за відданість в роботі

Форма яка є символом незламності

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко привітав зі святом

Отримані нагороди

Отримування подяки та подарунків

Нагадаємо, що вночі 4 липня росіяни завдали повітряної атаки. Які наслідки на Київщині читайте тут.

Вікторія Холошевська

Фото: Мар’яна Невертій

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.