ЖИТТЯ

Мирне зіграє із Вовчковом у найкращий для себе час: анонс 13 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться 13 тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

У неділю, 7 липня, відбудеться 13 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У ньому Мирне спробує продовжити свою переможну ходу, обігравши Вовчків, який впевнено лідирує. BOSS та Juk Store намагатимуть не втратити важливих очок із непередбачуваними середняками. Інформатор анонсує всі матчі.

10:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Ratybor (Переяслав). Минулого туру “Кристал” перервав свою чотириматчеву серію поразок, але, вочевидь, не так, як хотілося. Бо із Великою Каратуллю, яка до того моменту не здобула жодного очка, малокаратульці сподівалися на більше, аніж нічию. Вони могли ще тиждень тому обійти Ratybor у турнірній таблиці, та вийшло так, що вирішити це мають в особистому протистоянні. У Ratybor зараз триває серія із чотирьох поспіль поразок, а востаннє перемагав він ще у шостому турі. Час якось виправляти ситуацію.

11:00. Farmer’s food (Переяслав) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Farmer’s food минулої неділі зазнав своїх дебютних поразок (двох!) у турнірі й безнадійно відстав від Вовчкова – на 7 очок. Про боротьбу за чемпіонство, по суті, можна забути. Але є ще срібні та бронзові медалі, за які варто поборотися. Велика Каратуль, попри те, що вже заробила перше очко, не є суперником, здатним створити “фермерам” проблеми.

12:00. Циблі (Циблівська ТГ) – BOSS (Переяслав). Епізодичний провал Farmer’s food не міг не мотивувати інші команди із верхньої п’ятірки. І Juk Store, і Мирне, і BOSS, і Farmer’s food можуть завершити чемпіонат як на другому місці, так і на п’ятому. І долю медалей можуть вирішити малесенькі дрібнички. Претендентам точно не потрібно втрачати очок із командами із нижньої п’ятірки. А ось Циблі насправді здатні нав’язати боротьбу BOSS. Тим паче, на них не тисне відповідальність: втратити шосте місце – це аж ніяк не втратити медалі.

13:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Мирне (Вороньківська ТГ). Мирне зустрічається із Вовчковом, мабуть, у найкращий для себе момент. Мирняни минулої неділі здобули 6 очок, при цьому знищили як “Бурти”, так і досить сенсаційно Farmer’s food. Команда на ходу, психологічний стан на максимальному підйомі й зрозуміло, що із лідером вона збирається грати лише на перемогу. Натомість, Вовчків після перемоги над тим же Farmer’s food відірвався від другого місця на 4 очки, і не виключено, що може трішечки розслабитися, мовляв, чемпіонство вже у кишені. Хто, як не теперішнє Мирне, може цим скористатися?

14:00. Juk Store (Переяслав) – “Бурти” (Переяслав). Тут абсолютно така ж ситуація, як у матчі Циблі – BOSS. У Juk Store настає максимально відповідальний етап боротьби за медалі, де кожна осічка може стати роковою. “Бурти” ж виконують свої значно менш важливі завдання. Їхній максимум цього року – шосте місце. А щоб обійти Циблі, які зараз його посідають, турів попереду ще вдосталь.

***

У суботу, 6 липня, відбудеться сьомий тур “Суперліги Лівого берега” з футболу. О 17:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі місцевий “Матадор” прийматиме Калинівку (Броварський район), яка наразі лідирує в чемпіонаті. Дівичківський “Дніпро” на виїзді зіграє із яготинськими “Лісняками”, які посідають останнє місце із 0 очок. А розпочнеться ігровий день об 11:00 матчем “Десна” (Погреби, Броварський район) – Березань (Броварський район).

Нагадаємо, що минулої суботи друге коло “Суперліги Лівого берега” розпочалося перемогою “Дніпра” та поразкою “Матадора”. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору