ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржилися на агресивних сусідів та співмешканців

Як минули 3 та 4 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 3 та 4 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

3 липня, 16:55. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилась, що, коли її не було вдома, хтось у будинку відключив дроти електропостачання. Згодом стало відомо, що це зробили фахівці за несплату боргу за електроенергію.

4 липня, 11:01. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що її сусідка вкотре вчинила сварку та буйно поводиться. Зрештою конфлікт врегулювали до приїзду поліції.

20:30. Переяслав. Жінка сповістила, що її чоловік буянить та агресивно поводиться. Ситуація не підтвердилась, правоохоронці провели профілактичну бесіду.

21:09. Переяслав. Заявниця повідомила, що буянить її співмешканець. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

23:22. Переяслав. Жінка поскаржилась, що сусіди заважають спати, шумлять, голосно розмовляють та не реагують на зауваження. Зрештою у ситуації розібралися самостійно.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Леляках (Студениківська ТГ), Горбанях (Ташанська ТГ), Лецьках (Циблівська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 1 та 2 липня на Переяславщині поліції скаржилися на сусідів, у яких гучно працювали генератори. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору