ЖИТТЯ

У Переяславі згоріло складське приміщення із дровами: відео та фото з пожежі

У Переяславі сталася пожежа. Згоріло складське приміщення із дровами.

4 липня о 4:42 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі у Переяславі на вулиці Петропавлівській. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 8 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.


О 4:48 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить складське приміщення площею 45 кв. метрів із дровами та господарським інвентарем. Була загроза поширення вогню до господарчої будівлі площею 50 кв. метрів, гаража площею 9 кв. метрів та житлового будинку площею 100 кв. метрів, які розміщуються поруч. Їх врятували.

О 4:53 на допомогу виїхало відділення 25-ї ДПРЧ із Березані у складі 3 осіб, а о 5:00 – відділення зі Студеників у складі 2 осіб, також о 5:20 прибув резервний караул. Ліквідували загорання о 6:05. Вогонь знищив складське приміщення із дровами та господарський інвентар. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 2 липня на Переяславщині у будинку загорілися речі. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору