ЖИТТЯ

Погода на 7 липня: у Переяславі надвечір буде 28 градусів

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 28 градусів.

У неділю, 7 липня, у Переяславі зранку буде сонячно. З опівдня – хмарно з проясненнями. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 17 градусів тепла. Максимальна ближче до вечора – 28 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 35 та 73 відсотками протягом доби. Тривалість дня 7 липня – 16 годин 14 хвилин. Завтра день буде на одну хвилину коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 4:52, а захід – о 21:06.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1968 році – 34,2 градуса тепла, а найнижчу в 1893-му – 9,2 градуса тепла.

Народні прикмети:

З 7 липня наші пращури починали косовицю, поки на траві не з’явилось насіння. Вони помітили: якщо сильна роса – до урожаю огірків. В давнину говорили, якщо в цей день буде дощ, то через п’ять днів буде сонечко світити.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору