Салат з баклажанів – корисно та поживно. Спробуйте приготувати.
У баклажанах мало калорій, але багато корисних речовин (зокрема вітаміни групи В, РР і С). Тому з’їсти салат з баклажанів у спекотку літню пору – це не тільки смачно, але ще й корисно та поживно. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 200 г баклажанів
- 75 г сиру фета
- два помідори
- одна червона цибулина
- зубчик часнику
- пучок базиліку
- оливкова олія
Приготування:
- Баклажани наріжте кружечками, товщиною приблизно 7-8 мм. Змастіть сіллю і залиште на 10 хвилин.
- Наріжте сир та помідори кубиками.
- Часник подрібніть, а цибулю наріжте півкільцями.
- Змастіть баклажани олією і на сковороді обсмажте на середньому вогні по 5 хвилин із кожного боку.
- Змішайте всі інгредієнти та додайте до них базилік.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.