ЖИТТЯ

У Переяславі на благодійній програмі “Незламні” зібрали понад 7 тисяч гривень на ЗСУ

У Переяславі провели благодійну програму “Незламні”. Як це було?

5 липня у Переяславі в парку Тараса Шевченка провели благодійну програму “Незламні” за участі артистів комунального закладу “Переяславський центр культури і мистецтв”. Цього дня було багато музики, пісень і танців, а ще збирали кошти на ЗСУ. Як це було, розповідає Інформатор.

О 18:00 у парку зібралося чимало жителів міста, аби насолодитися концертом приходили як маленькі, так і дорослі глядачі. Дійство тривало понад годину, за цей час присутні послухали різноманітні патріотичні та мотиваційні пісні, а також про кохання, війну та Україну. Їх виконали народний ансамбль “Вербиченька”, тріо “Дівчата”, Юлія Шинкар, Ганна Ляч, Софія Леонова, Оксана Ковальчук, Надія Томчук, Єлизавета Хандошко та Анастасія Петрик. На останок проникливу пісню виконав начальник відділу культури і туризму Переяславської міськради Валентин Шуткевич. Танцювальними номерами вражав хореографічний колектив “Фаворит”.

Переяславець Максим завітав на благодійну програму разом із друзями, розповів, що побачив оголошення про концерт десь у Facebook, тож вирішив прийти аби перезавантажитись та задонатити захисникам: “Вважаю, це добре, що у нас в місті проводять такі ініціативи, адже людям потрібно іноді хоч трохи перемикатись на щось позитивне, а це ще й корисна справа, адже можна і армії допомогти. Хоча ми школярі, але теж допомагаємо чим можемо”.

Валентин Шуткевич розповів, що на заході вдалося зібрати 7 тисяч 341 гривню: “Куди задіяти ці кошти ми ще вирішуємо, але більш всього, що купимо матеріали для плетіння сіток, волонтерам, які цим займаються в Карані та Гланишеві”.

У Переяславі провели благодійну програму “Незламні”

На заході багато танцювали

Юлія Шинкар виконала чуттєву пісню

Також були і хореографічні номери

У парку Шевченка зібралося близько сотні людей

Начальник відділу культури і туризму Валентин Шуткевич також заспівав для присутніх

Захід тривав понад годину

На заході збирали і кошти для ЗСУ

Нагадаємо, що нещодавно ми запитували, що турбує жителів Переяслава. Сюжет дивіться тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору