ЖИТТЯ

Мирне допомогло Juk Store наблизитися до Вовчкова: огляд 13 туру “Ліги дворів”

Вовчків зіграв унічию з Мирним, а Juk Store цим скористався. Яким був 13 тур “Ліги дворів”?

У неділю, 7 липня, відбувся 13 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Вовчків втратив 2 очки (або ж заробив одне), цим скористався Juk Store, наблизившись до лідера впритул. Інформатор розповідає деталі.

У центральному матчі лідер чемпіонату Вовчків (Переяславська ТГ) зустрічався із Мирним (Вороньківська ТГ), яке останнім часом набрало неабиякої ходи – перемогло тричі поспіль. У середині першого тайму команди обмінялися голами: на влучний постріл вовчківчанина Олега Розовика відразу відповів Микола Мельник. Так і завершили першу половину. А другу краще розпочало Мирне, забивши двічі.

Було очевидно, що в такому матчі надто багато голів не буде, тож Вовчкову доведеться постаратися, аби виправити ситуацію. І він постарався, дозволяв Мирному володіти ініціативою, щоб раз-по-раз вибігати у гострі контратаки. Ще до середини другого тайму вовчківчани відігралися – 3:3. Решту часу вболівальники насолоджувалися чудовою грою на зустрічних курсах від обох команд. Проте забитих м’ячів більше не побачили. І певно, було би несправедливо, якби хтось програв у цьому матчі, бо і Вовчків, і Мирне трималися гідно.

Цією нічиєю перервалася п’ятиматчева (найдовша у сезоні) переможна серія Вовчкова. А ось Juk Store (Переяслав) цю серію може перевершити вже через тиждень, бо цієї неділі здобув п’яту перемогу поспіль – над переяславськими “Буртами” 7:2. Цей результат дозволив “жукам” упритул наблизитися до Вовчкова. У лідера зараз 32 очки, а в Juk Store – 31.

Мирне із 25 очками опустилося на п’яте місце, але за втраченими очками воно випереджає BOSS (Переяслав) та Farmer’s food (Переяслав), у яких по 27 очок, втім на один проведений матч більше, аніж у мирнян. У цьому турі вони спокійно розібралися зі своїми суперниками із нижньої п’ятірки. BOSS переміг Циблі (Циблівська ТГ) 8:4, а Farmer’s food – Велику Каратуль (Переяславська ТГ) 15:1.

У зоні аутсайдерів Ratybor (Переяслав) нарешті здобув перемогу – 7:1 над “Кристалом” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Із шостого до останнього місця команди розмістилися так: Циблі – 13 очок, “Бурти”, Ratybor – 11, “Кристал” – 7, Велика Каратуль – 1.

Трансляції матчів 13 туру





Нагадаємо, що у сьомому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу переяславський “Матадор” мало не переміг лідера. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору