ЖИТТЯ

У Переяславі помер 33-річний чоловік: медики та родичі звинувачують одне одного

Як минули 6 та 7 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 6 та 7 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:55. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що познайомилася з чоловіком у соціальній мережі, й він відправив їй посилку та попросив заплатити за неї 2 тисячі гривень. Пізніше їй зателефонували та сказали, що у посилці 500 тисяч доларів і вона, мовляв, має заплатити 20 тисяч гривень, щоб не потрапити до в’язниці. За цим фактом триває перевірка.

14:14. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що їй написав товариш та терміново попросив гроші. Вона перерахувала кошти на картку, але той написав, що вони не прийшли, та надіслав посилання. Жінка перейшла за ним і її акаунт відразу зламали: від її імені розіслали повідомлення з проханням надіслати гроші, була спроба зняти кошти з її банківських карток. Правоохоронці проводять перевірку.

14:15. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Chevrolet Lacetti та Fiat Doblo. Ніхто не постраждав. Триває перевірка.

7 липня, 0:37. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього стався конфлікт з другом та сестрою. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

3:16. Переяслав. Медики вимагали притянути до адміністративної відповідальності сім’ю, яка відмовлялася від госпіталізації під час приїзду швидкої допомоги. Відомо, що 33-річний чоловік помер від зупинки серця, а родичі не дозволяли везти пацієнта та заважали медикам працювати. Поліціянти перевіряють цю інформацію.

Уточнення: Як повідомили родичі померлого, вони викликали “швидку”, але приїхала невідкладна на легковому автомобілі. Відповідно, пацієнта не могли госпіталізувати. “Швидку” ж, за їхніми словами, чекали 40 хвилин, у цей же час викликали медиків з “Добробуту”. Додали, що офіційною причиною смерті є розрив аорти.

Оновлено 9 липня о 10:40: Ми змінили заголовок цієї публікації. Раніше вона називалася “У Переяславі від зупинки серця помер 33-річний чоловік: медики поскаржились, що родичі не дозволяли його госпіталізувати”.

6:27. Переяслав. Заявник повідомив, що на території дачного кооперативу під час вживання алкогольних напоїв знайомий завдав йому тілесних ушкоджень. Справа перебуває на розгляді.

16:27. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік з дитиною впали із мопеда. У 2-річної дитини – садна грудної клітки та передпліччя. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

21:02. Переяслав. Заявник розповів, що з братом йде з лікарні додому в Студеники. Попросив правоохоронців домогти їм дістатися, бо немає грошей на таксі. Звернувся для інформування.

23:53. Переяслав. Жінка поскаржилася, що буянить її колишній чоловік у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Ташані (Ташанська ТГ) та Студениках (Студеникіська ТГ).

Нагадаємо, що 5 липня у Переяславі автомобіль Skoda зіткнувся з мотоциклом. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору