ЖИТТЯ

У Переяславі на “колі” біля автостанції зіткнулися автомобілі Opel Omega та Skoda Octavia

У Переяславі сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі Opel Omega та Skoda Octavia.

9 липня близько 16:30 у Переяславі біля кругового перехрестя на автостанції на перетині вулиць Героїв Дніпра та Небесної Сотні сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі Opel Omega та Skoda Octavia. Про це повідомляє Інформатор з місця події.

За попередніми даними від поліції, водій Opel Omega рухався вулицею Героїв Дніпра не вибрав безпечної швидкості руху та безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Skoda Octavia, який їхав попереду.

Ніхто не постраждав. Після зіткнення у Opel Omega є пошкодження бампера. На місці події станом на 17:25 продовжували працювати правоохоронці.

За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 5 липня у Переяславі автомобіль Skoda зіткнувся з мотоциклом. Деталі – тут.

Фото: Мар’яна Невертій

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору