ЖИТТЯ

Жителька Переяслава перерахувала на іншу картку понад 31 тисячу гривень, щоб погасити кредит: заборгованість залишилась

Як минули 8 та 9 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 8 та 9 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

8 липня, 12:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що перерахувала жінці 19 тисяч 200 гривень, а згодом ще 12 тисяч 500 гривень для вирішення кредитної заборгованості, але питання так і не вирішилось. За цією справою триває перевірка.

12:44. Переяслав. Правоохоронці під час поверхневої перевірки виявили у чоловіка 1993 р.н. пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін, та згорток із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

9 липня, 11:34. Ковалин (Дівичківська ТГ). Поліціянти під час патрулювання зупинили чоловіка 1985 р.н., який сказав, що має у кишені канабіс. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309.

16:17. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Opel Omega та Skoda Octavia. Ніхто не постраждав. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23:45. Переяслав. Жінка поскаржилась, що буянить її співмешканець: ображає та не дає відпочивати. За цією справою дільничий проводить перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Гланишеві (Переяславська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Малій Каратулі (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 5 липня у Переяславі автомобіль Skoda зіткнувся з мотоциклом. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору