ЖИТТЯ

На Juk Store чекає випробування Мирним: анонс 14 туру “Ліги дворів”

У неділю відбудеться 14 тур “Ліги дворів”. Інформатор підготував анонс усіх матчів.

14 липня відбудеться 14 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. У центральному матчі Juk Store спробує взяти реванш у Мирного за поразку в першому колі й закріпитися на другому місці. Інформатор анонсує усі поєдинки.

10:00. “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) – Циблі (Циблівська ТГ). Ні для кого не секрет, що цього року команди “Ліги дворів” розділилися на дві п’ятірки із приблизно рівними за силою учасниками у кожній. Тому коли в очному матчі сходяться суперники саме із однієї п’ятірки, це точно має бути цікаво. Ось і “Кристал” та Циблі здатні влаштувати інтригуюче протистояння. Тим паче, мотивація у обох повинна зашкалювати, бо очки їм не завадять.

11:00. Farmer’s food (Переяслав) – Ratybor (Переяслав). У першому колі Ratybor відібрав очки у Farmer’s food, зігравши внічию 2:2. Тож можна очікувати, що й цього разу “фермерам” буде нелегко. Втім все ж саме вони повинні перемагати, бо їм це банально потрібніше. У них загострилася до максимуму боротьба за медалі – втрачати очки ніяк не можна.

12:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Коли сходяться найкраща та найгірша команди чемпіонату, шукати інтригу сенсу немає. По суті, Вовчків проведе тренування із підвищеною відповідальністю. Та й взагалі у лідера так склався календар, що справді серйозний суперник випаде аж у останньому турі – Juk Store.

13:00. Juk Store (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ). А ось на Juk Store у найближчих турах чекають значно складніші суперники, ніж на Вовчків. І розпочнеться все із надпринципового протистояння із Мирним, яке стало складним випробуванням для всіх фаворитів. У першому колі мирняни розібралися із “жуками” 3:1, зараз вони також видаються фаворитами, попри те, що у турнірній таблиці дещо відстають. Але, звичайно ж, перемога Juk Store не стане сенсацією, бо ця команда чи не єдина, яка ще має бодай якісь шанси нав’язати чемпіонську боротьбу Вовчкову.

14:00. “Бурти” (Переяслав) – BOSS (Переяслав). “Бурти” можуть бути неприємним суперником, але BOSS не повинен втрачати із ними очок. Бо далі у нього просто дикий календар (Juk Store, Мирне, “Кристал” та Farmer’s food), який без втрат пройти буде неймовірно складно.

***

У суботу, 13 липня, відбудеться восьмий тур “Суперліги Лівого берега” з футболу. О 18:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі дівичківський “Дніпро” зіграє із переяславським “Матадором”. Інші два матчі туру такі:

  • 17:00 Березань (Броварський район) – “Лісняки” (Яготин)
  • 18:30 Калинівка (Броварський район) – “Десна” (Погреби, Броварський район)

Нагадаємо, що у сьомому турі “Суперліги Лівого берега” з футболу “Матадор” мало не переміг лідера. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору