Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі чоловік виявив на подвір’ї труп жінки, до якої прийшов робити ремонт

Як минули 10, 11 та 12 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 10, 11 та 12 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10 липня. 10:38. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення від голови громади, що людям перешкоджають у вільному доступі до річки у садовому товаристві “Швейник”. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

22:15. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що п’яний чоловік на джипі в’їхав у припаркований мотоцикл та поїхав з місця події. Відомо, що у ситуації розібралися самостійно.

11 липня. 11:44. Переяслав. Чоловік повідомив, що виявив на подвір’ї труп жінки, яка викликала його для ремонтних робіт. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

12 липня. 08:05. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Volkswagen Passat та Nissan X-Trail. У водіїв відібрали письмову заяву про нерозгляд ситуації.

Також за три доби поліція зареєструвала дванадцять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): чотири у Переяславі, дві в Циблях (Циблівська ТГ) та по одній у Помоклях (Ташанська ТГ), Вовчкові (Переяславська ТГ), Дівичках (Дівичківська ТГ), Пологах-Яненках (Циблівська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 липня біля універмагу зіткнулися автомобілі Hyundai та Skoda. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.