ЖИТТЯ

На Переяславщині у господарчій споруді згоріло майже 6 тонн сіна, свиней та трактор врятували

У селі на Переяславщині сталася пожежа. Горіла господарча споруда із сіном.

14 липня об 11:26 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вулиці Шевченка у селі Гребля (Переяславська ТГ). На місце події направили рятувальників 27-ї ДПРЧ. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Об 11:48 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить двоповерхова господарча споруда розміром 4х8 метри та десять 200-кілограмових тюків сіна у ній. Відомо, що другий поверх використовували для сіносховища (там було ще 3,6 тонни сіна).

Локалізували загоряння о 12:21 на площі 32 кв. метри, а ліквідували – о 13:39. Згоріла господарча будівля та 5,6 тонни сіна. Врятували трактор ЮМЗ та 5 свиней. Ніхто не постраждав. Причини пожежі встановлюють.

Нагадаємо, що 11 липня на Переяславщині горів очерет. Деталі – тут.

Фото надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору