ЖИТТЯ

Погода на 15 липня: у Переяславі й надалі буде спекотно

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 37 градусів.

У понеділок, 15 липня, у Переяславі буде переважно сонячно, лише ввечері на небі може з’явитися трохи хмар. Без опадів. Мінімальна температура повітря буде вранці – 25 градусів тепла. Максимальна пообіді – 37 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 2-3 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 30 та 72 відсотками протягом доби. Тривалість дня 15 липня – 15 годин 59 хвилин. Завтра день буде на 2 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:00, а захід – о 20:59.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1951 році – 33,4 градуса тепла, а найнижчу в 1905-му – 9,5 градуса тепла.

Народні прикмети:

До цього часу поспіває рання вишня. Наші пращури помітили: якщо до 15 липня на деревах “проглянуть” перші жовті листочки – осінь настане рано і зима буде ранньою. У період з 15 до 20 липня у річках і водоймах починає цвісти вода.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору