ЖИТТЯ

Смертельна ДТП на Переяславщині: п’яний водій на Volkswagen збив моторолер із двома людьми

На Переяславщині сталася ДТП. Чоловік загинув на місці події.

13 липня близько 20:00 на вулиці Лесі Українки у Вовчкові (Переяславська ТГ) сталася ДТП. Автомобіль Volkswagen Touran збив чоловіка та жінку на моторолері. Водій моторолера загинув на місці. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Як відомо, чоловік 1995 р.н. на Volkswagen Touran, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із моторолером, яким керував чоловік 1967 р.н. із Вовчкова. Із ним була пасажирка 1974 р.н. Внаслідок ДТП водій моторолера загинув на місці від отриманих травм, а пасажирка отримала тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, вона була в комі. Її госпіталізували до Переяславської БЛІЛ.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб). Водія автомобіля затримали.

Нагадаємо, що 12 липня у Переяславі біля універмагу зіткнулися автомобілі Hyundai та Skoda. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

Нагору