Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі жінка на роботі обпеклася гарячою олією: її госпіталізували

Як минуло 13 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 13 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13 липня, 11:03. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo Lanos та Ford. Ніхто не постраждав. У водіїв відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

16:28. Переяслав. Медики повідомили, що госпіталізували жінку 1986 р.н., яка на роботі зазнала термічних опіків 2-3 ступеню тулуба та рук. Зазначили, що вилила на себе гарячу олію. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

22:32. Переяслав. Чоловік поскаржився на шум генератора, який йому заважає. Зрештою у ситуації розібрались без втручання поліції.

14 липня, 1:19. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її син. Зрештою факт домашнього насильства не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Хоцьках (Циблівська ТГ) та Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 13 липня у Вовчкові п’яний водій на Volkswagen збив моторолер із двома людьми. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.