ЖИТТЯ

Карина Тищенко та Владислав Ємець із Переяслава посіли призові місця на Кубку України з легкої атлетики

У Львові відбувся Кубок України з легкої атлетики. Як виступили переяславці?

12-13 липня у Львові на легкоатлетичному стадіоні “Скіф” тривав Кубок України з легкої атлетики. Переяславщину представляла команда із чотирьох легкоатлетів, які змагалися у чотирьох видах програми. Вони показали гідні результати. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

Карина Тищенко здобула срібну нагороду в бігу на 1000 метрів із особистим рекордом 2 хв. 53,56 сек. Владислав Ємець здобув бронзову нагороду у бігу на 100-метрівці, його результат – 10,64 сек.

Ярослав Пидорич оновив свій рекорд на 100-метрівці (11,09 сек.) та виконав норматив першого дорослого розряду. А Ярослав Черниш в бігу на 400 метрів та 200 метрів оновив особисті рекорди і потрапив до десятки найкращих.

Нагадаємо, що у “Суперлізі Лівого берега” з футболу 13 липня “Дніпро” та “Матадор” не злякалися спеки і влаштували класний поєдинок. Огляд – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору