Домашня наливка зі слив – це неповторний смак та аромат. Спробуйте приготувати.
Мистецтво наливок, приготованих у домашніх умовах, завжди вражало своєю унікальністю та неповторним смаком. Одним із найбільш привабливих та популярних варіантів є наливка зі стиглої сливи. Її яскраві характеристики приваблюють тих, хто цінує якість та ексклюзивність кожного ковтка. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 1 кг синіх слив
- 500-700 мл горілки
- 300 г цукру
Приготування:
- Видаліть зі слив кісточки. Поріжте сливи на дрібні шматочки.
- Вимиті та подрібнені сливи перекладіть у банку, в якій будете готувати наливку.
- Сливи в банці залийте горілкою. Горілка має повністю покрити сливи.
- Банку з наливкою закрийте кришкою і приберіть у темне прохолодне місце на 30 днів.
- Через місяць процідіть наливку через кілька шарів марлі.
- Отриману наливку перелийте у чисту суху банку. Сливи, які настоювалися на горілці, засипте цукром і залиште ще на один тиждень.
- Через тиждень процідіть сливи з цукром через кілька шарів марлі.
- У чистій банці змішайте обидва настої на сливах: і цукровий, і горілчаний. Закрийте наливку кришкою і приберіть в темне місце ще на місяць. Готову наливку зберігайте в холодильнику або у темному прохолодному місці.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.