ЖИТТЯ

Судномоделісти із Переяслава успішно виступили на всеукраїнських змаганнях у Черкасах

Відбувся чемпіонат України із судномодельного спорту. Як виступили переяславці?

Із 11 до 14 липня у Черкасах тривав чемпіонат України із судномодельного спорту. Команду Київської області представляли переяславці Марина Горбаченко, Владислав Шелист та Назар Науменко, а також Ілля Корзун і Віталій Погребний. Вони змагалися у класах радіокерованих яхт F5-П (моделі національного класу довжиною 80 сантиметрів), F5-М (1 м 27 см), F5-E (1 м). Про це повідомив тренер команди Володимир Горбаченко, передає Інформатор.

Змагалися спортсмени Черкаської, Київської, Херсонської та Донецької областей. У нелегкій боротьбі у командному заліку Київська область посіла друге місце.

Одночасно з чемпіонатом України відбувалися Всеукраїнські змагання учнівської молоді, де Марина Горбаченко, Владислав Шелист та Назар Науменко представляли команду Переяслава. Не дивлячись на змінний напрям вітру, водорості, що були перешкодою під час змагань, спортсмени Переяславського клубу юних моряків у командному заліку посіли друге місце. Команда Центру дитячої та юнацької творчості міста Черкаси посіла перше місце. Команда Центру творчості дітей та юнацтва Київщини була третьою.

Нагадаємо, що Карина Тищенко та Владислав Ємець із Переяслава посіли призові місця на Кубку України з легкої атлетики. Деталі – тут.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору