ЖИТТЯ

Чоловік поскаржився поліції, що вантажівка пошкодила асфальт на “кільці” у Переяславі

Як минули 14 та 15 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 14 та 15 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14 липня, 11:54. Переяслав. Заявник повідомив, що його син неадекватно поводиться: кричить та кидається на матір. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:48. Переяслав. Чоловік повідомив, що вантажівка, повертаючи на “кільці”, пошкодила асфальтне покриття. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації.

15 липня, 12:20. Переяслав. Жінка поскаржилася, що хтось заволодів її 22 тисячами 826 гривнями із банківської карти. Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

13:29. Переяслав. Чоловік повідомив, що на парковці біля супермаркету його авто KIA Sportage пошкодили дверима іншого авто. За цим фактом триває перевірка.

17:04. Переяслав. Жінка повідомила, що у неї виникла сварка з чоловіком, з яким вона розлучається. Поліція відібрала заяву та склала тимчасовий заборонний припис.

20:00. Переяслав. Завник повідомив, що протягом пів року йому телефонують з різних номерів та вимагають гроші. Звернувся для інформування.

23:58. Семенівка (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилася, що у сусіда гучно працює генератор та заважає відпочивати. Ця інформація не підтвердилася.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Студениках (Студеникіська ТГ).

Нагадаємо, що 14 липня на Переяславщині у господарчій споруді згоріло майже 6 тонн сіна. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору