ЖИТТЯ

У Переяславі 23-річний чоловік стрибнув із мосту та втопився у Трубежі

У Переяславі у річці Трубіж виявили потопельника. Що відомо?

14 липня о 19:33 жінка повідомила поліції Переяслава, що поки вона відходила, її знайомий 2001 р.н. стрибнув з мосту в річку Трубіж у місті і зник безвісти. Про це Інформатору повідомили у відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Начальник Бориспільського РУ ГУ ДСНС України у Київській області Анатолій Лип’явка 15 липня сповістив у Facebook, що водолази-рятувальники групи 6-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Київській області, які прибули на місце події у Переяславі, виявили тіло цього чоловіка без ознак життя.

Також впродовж двох днів на водоймах Бориспільщини загинуло ще двоє людей 1976 та 1983  р.н. Перша подія відбулася 13 липня у селі Гнідин Золочівської сільської ради, а друга – 14 липня у місті Бориспіль.

“Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки, зокрема, купання у невідповідних місцях. Варто пам’ятати, що купання у невстановлених місцях несе небезпеку для відпочиваючого. Також одним з найнебезпечніших факторів, є поєднання відпочинку біля водойм зі вживанням алкоголю”, – написав Лип’явка.

Нагадаємо, що 15 липня у Переяславі у житловому будинку через бойлер сталася пожежа. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Анатолія Лип’явки

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору