ЖИТТЯ

У Переяславі видалять 25 дерев, а у Великій Каратулі на кладовищі – 4

Виконкомівці погодили акти обстеження зелених насаджень. Де видалять дерева?

16 липня на засіданні виконкому міськради Переяслава затвердили акти обстеження зелених насаджень від 9 липня цього року. Згідно з ними, у Переяславі повинні видалити 25 дерев, а у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – 4. Про це повідомляє Інформатор.

Начальник відділу капітального будівництва на ЖКГ Олександр Вітківський розповів, що комісійне обстеження провели на дев’яти локаціях та зафіксували необхідність видалення 29 аварійних дерев. Зокрема, 25 дерев на 8 локаціях у Переяславі та 4 дерев у Великій Каратулі на території кладовища.

У Переяславі на вулиці Івана Мазепи, 3 видалять 2 дерева, на вулиці Івана Мазепи, 35 – одне дерево та один кущ, у парку Тараса Шевченка (з боку вулиці Івана Мазепи) – одне, на вулиці Новокиївське шосе, 34А – два дерева, на Новокиївському шосе, 48 – одне та Новокиївському шосе, 2 – десять дерев.

Також на вулиці Професійній (поруч із житловим будинком №18) видалять одне дерево, на вулиці Ярмарковій, 9 – одне, на Ярмарковій (у межах житлових будинків №№33-41) – п’ять дерев.

Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко додав: “Влітку дуже легко визначити, які дерева є аварійними. Вони абсолютно сухі та небезпечні. Тому було прийнято рішення їх обстежити та запропонувати членам виконавчого комітету рішення щодо їх видалення”.

Нагадаємо, що 15 липня у Переяславі у житловому будинку через бойлер почалася пожежа. Деталі – тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору