ЖИТТЯ

Екскерівника комунального підприємства на Бориспільщині запідозрили у службовій недбалості

Екскерівника комунального підприємства на Бориспільщині запідозрили у службовій недбалості. Йому загрожує до 5 років ув’язнення.

Колишній керівник комунального підприємства на Бориспільщині неналежно виконував свої службові обов’язки, через що на рахунок товариства безпідставно перерахували бюджетні кошти, виділені на придбання генератора. Йому загрожує до 5 років ув’язнення. Про це 17 липня повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Між службовою особою та товариством уклали договір на придбання джерела резервного енергоживлення для об’єкта критичної інфраструктури. За результатами проведення експертизи, вартість генератора не відповідає ринковій на майже 352 тисячі гривень. У червні слідчі Бориспільського управління поліції повідомили правопорушнику про підозру.

Слідчі за процесуальним керівництвом Бориспільської окружної прокуратури скерували до суду матеріали щодо екскерівника комунального підприємства за ч. 2 ст. 367 ККУ (Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, що 17 липня закінчився двомісячний термін, протягом якого військовозобов’язані повинні були стати на військовий облік або оновити військово-облікові дані. Що тепер буде, дізнавайтесь тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору