ЖИТТЯ

На Переяславщині один чоловік не зміг повернути продавцям колонку, а інший не отримав замовлений повербанк

Як минуло 16 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 16 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:57. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Fiat та Audi. Ніхто не постраждав. Водії склали європротокол.

14:11. Переяслав. Чоловік повідомив, що заплатив у інтернет-магазині 1800 гривень за колонку. Але зараз вона йому не підходить. Хоче повернути назад, а продавці не відповідають на дзвінки. За цим фактом йому надали роз’яснення.

15:39. Циблі (Циблівська ТГ). Медики повідомили, що на АЗС на трасі Бориспіль-Дніпро виявили труп 51-річного чоловіка. Тіло направили на розтин.

17 липня, 3:24. Леляки (Студениківська ТГ). Чоловік поскаржився, що у інтернет-магазині замовив повербанк за 999 гривень, заплативши наперед. Менеджер запевнив, що замовлення відправлять протягом 3 днів. Але, прочитавши коментарі, він зрозумів, що це шахраї. Звернувся для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Веселому (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 липня у Переяславі 23-річний чоловік стрибнув із мосту та втопився у Трубежі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору