ЖИТТЯ

Погода на 18 липня: у Переяславі вдень може піти дощ

У Переяславі вдень може піти дощ. Максимальна температура – 32 градуси.

У четвер, 18 липня, у Переяславі зранку буде сонячно, потім – хмарно з проясненнями. Вдень може піти дощ, проте ближче до вечора він припиниться. Опади – 6 мм. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 24 градуси тепла. Максимальна опівдні – 32 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

 

Швидкість вітру – 0-4 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 52 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 18 липня – 15 годин 52 хвилини. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:04, а захід – о 20:56.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 34,3 градуса тепла, а найнижчу в 1989-му – 9,4 градуса тепла.

Народні прикмети:

Наші пращури в цей день слідкували за хмарами: якщо по небу пливуть жовті, нібито мед, хмари – на дощ. З цього приводу говорили: “З гнилого кута (південного заходу) нагнало хмари – буде дощ”.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору