Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі “BeerLoga”, “Судачок” та “Пінний” отримали дозволи на літні майданчики

У Переяславі на засіданні виконкому підприємцям надали дозвіл на розміщення літніх майданчиків. Кому саме?

16 липня на засіданні виконкому міськради Переяслава розглянули питання “Про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд торгівельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності”. Таким чином деякі підприємці отримали дозвіл на розміщення виносних відкритих (літніх) майданчиків. Про це повідомляє Інформатор.

Дозвіл на розміщення літнього майданчика площею 6 кв. метрів на прилеглій території до магазину “BeerLoga” на вулиці М. Грушевського, 64 отримала ФОП Філіпова Вікторія Валеріївна.

Такий же дозвіл на розміщення літнього майданчика площею 4 кв. метри на прилеглій території до магазину “Судачок” на вулиці Фабричній, 1 отримала ФОП Катаругіна Ольга Георгіївна.

ФОП Драник Людмила Володимирівна отримала дозвіл на розміщення літнього майданчика площею 6 кв. метрів на прилеглій території до магазину “Пінний” на вулиці Набережній, 1. Всі ці дозволи діятимуть на період з 1 липня до 31 серпня 2024 року.

Підприємці повинні укласти договір пайової участі за використання об’єктів благоустрою із відділом економіки та зовнішніх зв’язків виконавчого комітету міської ради та на вивезення твердих побутових відходів із ТОВ “Переяслав Буд”. Також мають дотримуватися санітарних, екологічних умов, благоустрою, охорони громадського порядку, пожежної безпеки та техніки безпеки праці та життя.

Нагадаємо, що у Переяславі видалять 25 дерев, а у Великій Каратулі на кладовищі – 4. Деталі – тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.