ЖИТТЯ

На Переяславщині біля річки виявили труп 69-річного чоловіка

Як минуло 17 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 17 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:17. Переяслав. Жінка повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 14 тисяч гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

14:01. Переяслав. Заявниця сповістила, що опублікувала на сайті оголошення про продаж, потім перейшла за посиланням, яке їй надійшло нібито про оплату товару і втратила 6 тисяч 600 гривень. За цією справою триває перевірка.

20:26. Переяслав. Пенсіонер висловив подяку працівникам поліції, які в спеку надали йому допомогу та посадили в автобус до Черкас.

22:05. Гречаники (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що біля річки лежить чоловік без ознак життя, у якого з вух іде кров. Відомо, що помер місцевий житель 1954 р.н. Тіло без видимих ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 16 липня на Переяславщині один чоловік не зміг повернути продавцям колонку, а інший не отримав замовлений повербанк. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору