ГРОШІ

Понад 15 мільйонів гривень із бюджету Переяслава вже виділили військовим у 2024 році

Скільки грошей виділяють на ЗСУ із бюджету Переяслава? Відповіла міська влада.

Загалом 10 мільйонів 287 тисяч 100 гривень перерахували із міського бюджету Переяслава на потреби Зброний сил України у 2024 році. Про це на сесії міськради 18 липня заявила заступниця міського голови-керуюча справами виконкому Тетяна Гич, передає Інформатор.

“На сьогодні у нас зареєстроване одне звернення із проханням надати благодійну допомогу. Поки що ми спілкуємось із військовою частиною. Якщо врегулюємо певні проблеми, які у них виникли, то винесемо це питання на позачергову сесію”, – розповіла Гич. Наголосила, що у цій сумі йдеться винятково про допомогу військовим частинам.

Заступниця міського голови з гуманітарних питань Оксана Степаненко додала, що за програмою “Турбота” окремо військовим та їхніх рідним у 2024 році надали матеріальну допомогу на загальну суму близько 5-6 мільйонів гривень. За останнє засідання відповідної комісії розглянули 57 заяв, і за всіма прийняли позитивне рішення – загалом виділили 570 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на цій же сесії приняли рішення скоротити посаду першого заступника міського голови. Деталі – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору