ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік погрожував жінці ножем та викрав її сумку: його затримали

Як минуло 18 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 18 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

14:03. Переяслав. Жінка повідомила, що автомобіль Nissan Micra в’їхав у паркан. Згодом повідомила про нерозгляд ситуації, оскільки розібралася самостійно.

15:33. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що в альтанці люди розпивають алкогольні напої. Звернулася з метою інформування.

16:05. Переяслав. Жінка сповістила, що перерахувала понад 73 тисячі гривень на різні банківські рахунки за різні послуги. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

22:15. Переяслав. Жінка повідомила, що наочно знайомий чоловік перебуваючи у неї вдома, погрожував ножем та викрав її сумку в якій були документи, особисті речі та 270 гривень. Злочинця 1986 р.н, жителя Чернівецької області затримали. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). 

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині зник 25-річний чоловік. Детальніше тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору