ЖИТТЯ

“Суперліга Лівого берега” з футболу: у Переяславі “Матадор” зіграє із “Лісняками” і спробує наздогнати “Дніпро”

Переяславський “Матадор” зіграє із “Лісняками”. Він має шанс наздогнати дівичківський “Дніпро”.

У неділю, 21 липня, на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі мав би відбутися матч дев’ятого туру “Суперліги Лівого берега” з футболу між місцевим “Матадором” та яготинськими “Лісняками”. Проте вже відомо, що гості не зможуть зібрати склад на цю гру, тому отримають за неї технічну поразку, передає Інформатор.

Оновлено 19 липня о 17:45: Спочатку цей матеріал мав назву “У Переяславі цього вікенду матчів “Суперліги Лівого берега” з футболу не буде”. Згодом стало відомо, що матч між “Матадором” та “Лісняками” все ж відбудеться. Розпочнеться він 21 липня о 18:30.

Інша команда з Переяславщини, яка проводить домашні матчі на стадіоні ім. Лобановського, – дівичківський “Дніпро” – зіграє у суботу, 20 липня, на виїзді. О 18:00 його прийматиме “Десна” (Погреби, Броварський район), яка зараз лідирує у чемпіонаті із 20 очками. “Дніпру” не можна програвати у цьому поєдинку, оскільки “Матадор” після технічної перемоги над “Лісняками” вже наздогнав дівичківців за очками – у обох команд по 13 (у “Матадора” поки що 10 – оновлено).

Калинівка (Броварський район), яка бореться із “Десною” за чемпіонство, у суботу прийматиме Березань (Броварський район). Матч розпочнеться о 18:00.

Проте вболівальники не залишаться без баталій, нехай і мініфутбольних. У неділю, 21 липня, відбудеться 14 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Детальний його анонс тут. Минулої неділі провести його не змогли через аномальну спеку.

Нагадаємо, що у попередньому турі “Суперліги” “Матадор” та “Дніпро” влаштували класне дербі під супровід спеки. Огляд матчу – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору