Десерт з молока, бананів та кави виходить дуже ніжний та смачний. Спробуйте приготувати.
Десерт з бананом, кавою та молоком порадує навіть у літню спеку. Він простий у приготуванні та без складних інгредієнтів, а головне виходить надзичайно самчний та вміру солодкий. Інформатор розповідає рецепт
Інгредієнти:
- 1 л молока
- 300 г бананів
- 100 г цукру
- 30 г желатину
- 30 ванільного цукру
- 2 ч.л розчинної кави
- 2 ч.л. какао
Приготування:
- Змішайте каву та какао з 1 столовою ложкою молока в двох окремих ємностях.
- Желатин розділіть на порції по 10 грамів в окремі ємності, кожну порцію змішайте з 5 столовими ложками молока, прогрійте в мікрохвильовці кожну порцію, перемішуючи, щоб желатин розчинився.
- Влийте молоко у глибоку миску, додайте банани та ванільний цукор, перебийте блендером до однорідності.
- Перелийте 500 мл бананово-молочної суміші в миску, додайте 10 грамів вже розчиненого желатину та перебийте блендером. Розлийте по формах та поставте в холодильник.
- Решту бананової суміші поділіть на 2 частини. В одну додайте каву, в іншу — какао. Збийте кавову суміш з желатином, розлийте поверх першого шару в формах та знову поставте у холодильник.
- Додайте в суміш банану та какао желатин, що залишився, збийте блендером та налийте останній шар у форми. Залиште у холодильнику мінімум на 2 години або на ніч.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.