ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік погрожував ножем 65-річній жінці та викрав її речі: йому загрожує 15 років ув’язнення

У Переяславі чоловік погрожував жінці ножем та викрав її сумку. Деталі. 

18 липня у Переяславі злочинець проник до будинку жінки та погрожуючи ножем викрав у неї сумку особистими речами. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у Бориспільському районному управлінні поліції ГУНП в Київській області, передає Інформатор.

Про це поліції повідомила жінка та розповіла, що близько 17:00 до її 65-річної матері в будинок проник нападник та погрожуючи ножем викрав її сумку з грошима та особистими речами.

Під час проведення розшукових заходів правоохоронці Бориспільського управління поліції Київщини виявили та затримали злочинця, неподалік міської лікарні. Ним виявився 37-річний житель Чернівецької області. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Речові докази вилучили.

Слідчі, за процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за вчинення розбою в умовах воєнного стану за ч. 4 ст. 187 ККУ (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). 

Нагадаємо, що 19 липня у Переяславі хлопець перерахував шахраям понад 19 тисяч гривень. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору