ЖИТТЯ

У Переяславі хлопець перерахував шахраям понад 19 тисяч гривень

Як минуло 19 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 19 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

13:22. Переяслав. Заявниця повідомила, що два тижні тому замовила в Instagram дитячі речі та солодощі на суму 1080 гривень, проте товар досі не отримала, а сторінка магазину заблокована. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:51. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що буянить чоловік. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

15:55. Переяслав. Заявниця сповістила, що у неї зламали Telegram-канал та від її імені розсилають повідомлення з проханням надіслати 4400 гривень на банківську картку. За цією справою триває перевірка.

17:50. Переяслав. Хлопець повідомив, що в якості “завдатку” перерахував шахраям на картку 19 тисяч 200 гривень. Триває перевірка.

20:16. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що під час руху в авто Renault Premium відлетіла кришка акумулятора та пошкодила зустрічний автомобіль Peugeot. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23:25. Воскресенське (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Renault та KIA. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) дві в Переяславі, по одній у Семенівці (Студениківська ТГ), Ташані (Ташанська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі чоловік погрожував жінці ножем та викрав її сумку. Детальніше тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору