ГРОШІ

Волонтери із Переяславщини збирають гроші на засоби РЕБ, зарядну станцію та екіпірування: як долучитися

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші для потреб захисників. Можна допомогти коштами на зарядну станцію та радіоелектронну боротьбу (РЕБ) для військового із 137 батальйону. А також долучитися до зборів на екіпірування та засобів проти комарів. Актуальні збори – в публікації Інформатора.

ЗБІР НА ЗАРЯДНУ СТАНЦІЮ

Волонтер Руслан Стародуб відкрив збір на зарядну станцію землякам-захисникам. Вартість станції 44000 гривень. “Давайте не будемо байдужими, байдужість вбиває наших воїнів”, – написав він.

Допомогти можна, перерахувавши кошти на картку: 5457 0822 9621 8402.

ЗБІР НА РАДІОЕЛЕКТРОННУ БОРОТЬБУ

Світлана Ревега із Переяслава збирає кошти на радіоелектронну боротьбу (РЕБ) для свого племінника Олександра Друмова та його побратимів із 137 батальйону. Ціль збору – 115 тисяч гривень. Військові вже замовили пристрій, його лише потрібно забирати.

“Третій місяць, як відкрито збір, він вкрай необхідний для хлопців. Залишилося лише 23 000 гривень, розумію всім важко, але ми повинні розуміти, як їм там не легко і тільки завдяки їм ми з вами можемо працювати, відпочивати, їм потрібна наша підтримка”, – написала вона.

Карта для донатів відкрита Олександра та його побратима Максима. Допомогти можна, перерахувавши кошти на:

ЗБІР НА ЕКІПІРУВАННЯ 

На Facebook-сторінці університету Григорія Сковороди в Переяславі повідомили про збори на екіпірування для випускників-політологів вишу, нацгвардійців Олега Палоша та Андрія Шадури.

“Зовсім нещодавно хлопці отримали відзнаки «За оборону України» не припиняючи виконувати важливі бойові завдання, а нині ж – після всього лиш одного дня, вдома їх знову відправили на ротацію – на один із найскладніших напрямків Сходу України. У саме пекло для воїнів! Хлопці багато в чому потребують допомоги від нас, зокрема коштів на спорядження та екіпірування для роботи”, – написали у повідомленні.

Допомогти можна перерахувавши кошти на такі рахунки:

ЗБІР НА ЗАСОБИ ПРОТИ КОМАРІВ

Волонтерка Галина Яремич повідомила, що відкритий збір на засоби проти комарів для військових. “Вірю що сьогодні ми разом з вами зможемо закрити цей збір. Адже хлопцям ці засоби так необхідні. Банка відкрита поки що на 50 шт. Безмежно вдячні всім, хто підтримує наших котиків”, – зазначила вона.

Допомогти можна перерахувавши кошти на:

Нагадаємо, що 19 липня у Переяславі на засіданні ради ВПО обговорювали роботу, освіту та культуру. Детальніше тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору