Переяслав Перейти на сайт

На базарі у Переяславі прилавки були заповнені домашніми фруктами та овочами: які зараз ціни

Які зараз ціни на базарі у Переяславі? Дізнавайтесь у репортажі Інформатора.

У неділю, 21 липня, на традиційному базарі у Переяславі на вулиці Шкільній покупців було не дуже багато. А от у рядах із рибою, молоком та м’ясом людей було найбільше. Цього тижня ціни на деяку рибу стали трішки меншими, а на молочну продукцію та м’ясо залишаються незмінними. Інформатор традиційно розповідає про сьогоднішні ціни на продукти.

У м’ясному павільйоні зранку вже зібралося чимало людей. Попит на м’ясо є навіть у спеку. Хоча деякі прилавки були порожніми, товару було доволі багато. Ціни на м’ясо, порівняно із минулим тижнем, не змінилися:

На базарі широкий вибір свіжого м’яса

На сало та підчеревину ціна незмінна

Дині на базарі коштували 40 гривень за кіло. Кавуни можна було знайти за 20-25 гривень (тиждень тому ціна була на 10-15 гривень вищою). Ціни на інші фрукти такі:

Кавунів та динь було доволі багато

Як і минулого тижня, овочів із городів на базарі було найбільше. До того ж, ціни стають ще меншими, як, до прикладу, на буряк та моркву. Ціни на них та інші овочі такі:

З’явилися авокадо по 72 гривні за штуку

Ціни на помідори були різними

Молочні ряди також не були порожніми. Покупців було вдосталь. Знежирений сир можна було купити по 100-150 гривень за кіло. Ціни не змінилися:

Ціна на молочну продукцію не змінилася

У рибних рядах карасі подешевшали до 50 гривень за кіло (минулого тижня були по 60), також впала ціна на судаків (із 150-170 до 110). Загалом ціни зараз такі:

Товару було вдосталь

Нагадаємо, що із бюджету Переяслава у 2024 році вже виділили військовим понад 15 мільйонів гривень. Деталі – тут.

Вікторія Холошевська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.