ЖИТТЯ

У Переяславі в чоловіка виявили шприц: ймовірно, у ньому була наркотична речовина

Як минуло 20 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 20 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:24. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1987 р.н. шприц з невідомою речовиною, ймовірно наркотичною. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:34. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить її син, хоче забрати ключі від помешкання. За цим фактом триває перевірка.

16:44. Пологи-Чобітьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що у нього виникла сварка із сусідом з приводу городу. Правоохоронці проводять перевірку.

23:30. Переяслав. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння повідомив поліції, що йому нічим доїхати додому, а таксі викликати не може. Йому надали консультацію.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 липня у Переяславі хлопець перерахував шахраям понад 19 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору