ЖИТТЯ

На Бориспільщині п’яний 42-річний чоловік згвалтував неповнолітню доньку

В одному із сіл на Бориспільщині чоловік згвалтував свою доньку. Що відомо?

18 липня до Бориспільського управління поліції звернулася жінка та повідомила, що її доньку зґвалтував рідний батько. За скоєне йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомили на Facebook-сторінці Бориспільського РУП, передає Інформатор.

Правоохоронці встановили, що злочин стався у вечірній час в одному із сіл Бориспільщини. 42-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на території власного домоволодіння зґвалтував та вчинив насильницькі дії сексуального характеру стосовно 15-річної доньки всупереч її волі.

Поліціянти затримали фігуранта та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Речові докази вилучили. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом зґвалтування та сексуального насильства (ч. 3 ст. 152 та ч. 3 ст. 153 ККУ). Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Нагадаємо, що 20 липня у Переяславі поліцейські виявили у чоловіка шприц, ймовірно, з наркотиками. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору