ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте ніжні курячі стріпси

Курячі стріпси – це закуска з хрусткою скоринкою зовні і ніжним м’ясом всередині. Спробуйте приготувати.

Така страва готується просто і швидко, тому з процесом приготування впорається навіть недосвідчений кухар. Якщо ваша рука вже тягнеться замовити фастфуд, пропонуємо вам кращу альтернативу – ніжні та соковиті курячі стріпси в клярі, які ви легко можете приготувати вдома. Інформатор розповідає рецепт від відомого кухаря Євгена Клопотенка.

Інгредієнти:

  • сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. До філе додайте сіль та 1 ч.л. паприки та перемішайте.
  2. Приготуйте кляр до 50 г кефіру додайте 2 яйця і розмішайте. Туди ж висипте 4 ст. л. з невеликою гіркою пшеничного борошна і посоліть за смаком.
  3. Підготуйте суміш для панірування до 5 ст. л. пшеничного борошна додайте 0,5 ч. л. паприки та сіль за смаком. Все перемішайте та викладіть в окрему миску. До сотейника налийте рослинної олії та розігрійте. Кожен шматочок курячих стріпсів обваляйте спочатку в суміші для панірування, а потім занурте в кляр.
  4. Опустіть підготовлені стріпси в розігріту олію та обсмажте до рум’яної скоринки.
  5. Обсмажені стріпси викладіть на паперовий рушник на 1-2 хв., щоб він увібрав зайву олію. Подавайте курячі стріпси гарячими з улюбленим соусом.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору