ЖИТТЯ

Вовчків лідирує із 4-очковим відривом, але інтриги ще вдосталь: огляд 14 туру “Ліги дворів”

Мирне обіграло Juk Store, це дозволило Вовчкову відірватися. Яким був 14 тур “Ліги дворів”?

У неділю, 21 липня, відбувся 14 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Після нього Вовчків закріпив своє лідерство, а боротьба за “срібні” та “бронзові” медалі ще більше загострилася. Інформатор розповідає деталі.

Центральний матч туру показав, що Juk Store (Переяслав) поки що не готовий боротися за чемпіонство, тут би за медалі зачепитися. Його суперник – Мирне (Вороньківська ТГ) – мав переконливіший вигляд протягом усього поєдинку, що й вилилося у підсумковий результат – 6:1 на його користь. Це дозволило Мирному за втраченими очками наздогнати “жуків” у турнірній таблиці: зараз у нього 28 очок та матч із Циблями (Циблівська ТГ) у запасі, а у Juk Store залишилося 31 та друге місце.

Невдача Juk Store дозволила Вовчкову (Переяславська ТГ) відірватися на 4 очки (зараз їх у нього 35). Лідер чемпіонату цього туру не відчув спротиву від головного аутсайдера – Великої Каратулі (Переяславська ТГ), – розгромивши його 18:0.

Поборються за медалі переяславські Farmer’s food та BOSS, які, додавши до свого активу по 3 очки, вже мають їх по 30 і ділять третє та четверте місця. “Фермери” не без складнощів перемогли переяславський Ratybor 5:3, а BOSS отримав першу технічну перемогу на турнірі, бо “Бурти” (Переяслав) не приїхали на гру.

У нижній частині турнірної таблиці Циблі (Циблівська ТГ) та “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ) розписали нічию 2:2, яка ніяк не вплинула на розміщення команд, хіба що циблівчани тепер переконливіше почуваються на шостому місці. Зараз команди із шостого до останнього місця розмістилися у такому порядку: Циблі – 14 очок, “Бурти”, Ratybor – по 11, “Кристал” – 8, Велика Каратуль – 1.

Трансляції матчів 14 туру




Нагадаємо, що цього ж дня у “Суперлізі Лівого берега” з футболу переяславський “Матадор” вирвав перемогу в яготинських “Лісняків”. Огляд матчу – тут.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору