ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржилися на п’яних сусідів

Як минуло 21 та 22 липня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 21 та 22 липня. Інформатор переповідає найцікавіше.

21 липня. 20:25. Переяслав. Жінка поскаржилася, що виник конфлікт із п’яними сусідами. Зрештою в ситуації розібралися самостійно.

20:41. Стовп’яги (Дівиківська ТГ). Заявник повідомив, що п’яний сусід вчиняє сварку та ображає нецензурними словами. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

22:05. Стовп’яги (Дівиківська ТГ). Чоловік повідомив, що сталася ДТП між двома авто. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22 липня. 10:24. Пологи-Чобітки (Циблівська ТГ). Заявник сповістив, що виник конфлікт із сусідом. Ситуацію врегулювали мирним шляхом. Від написання заяви та пояснення відмовились.

19:17. Переяслав. Правоохоронці під час патрулювання виявили у чоловіка 1993 р.н. поліетиленовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21:57. Переяслав. Жінка сповістила, що буянить чоловік. Правоохоронці склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

22:08. Дівички (Дівиківська ТГ). Заявниця повідомила, що на сайті “ОЛХ” замовила автомобіль Volvo та надіслала за нього передоплату 11 тисяч 200 гривень. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що 18 липня на Бориспільщині п’яний 42-річний чоловік зґвалтував неповнолітню доньку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору