ЖИТТЯ

Рекламне агентство “Focus media” надає багато важливих послуг для бізнесу, а також популяризує Переяслав

У Переяславі рекламне агентство “Focus media” надає широкий спектр послуг для бізнесу та підприємців. Як це працює та що можна замовити?

“Focus media” – рекламне агентство у Переяславі, яке працює вже понад дев’ять років. Компанія набула популярності не тільки в нашому місті, а й у всій Україні, адже надає широкий спектр послуг з поліграфії, дизайну, зовнішньої реклами та брендування. Тут можна замовити і створити все та навіть більше для бізнесу, власної справи або особистого користування. Більше про роботу агентства дізнавався Інформатор.

“Focus media” – це місце, де втілять всі ваші побажання та допоможуть створити унікальний та креативний дизайн буквально для будь-чого. Потрібно зверстати книгу, розробити анімацію, створити логотип або ж розмістити рекламу на авто? Все це для вас зробить професійна команда рекламного агентства, яке розміщується, до слова, прямо у центрі нашого міста.

Окрім цього, компанія надає такі послуги:

  • Розробка макетів для поліграфії та її друк – візитки, флаєри, буклети, наліпки, таблички, плакати, етикетки, каталоги;
  • Розробка графічного дизайну – віжуали для соцмереж, ілюстрації, логотипи, сайти, веб-банери;
  • Зовнішня реклама – банери, вивіски, сіті-лайти, штендери;
  • Анімація – написання сценаріїв, монтаж, озвучка матеріалів;
  • Брендування сувенірної продукції та одягу – чашки, ручки, пакети, футболки, кепки та інше;
  • Брендування автомобілів.

Компанія має багато вдалих співпраць із відомими місцевими підприємствами та бізнесами, зокрема такими як: “Укрпромпостач”, “Переяслав Хліб”, “Farmer’s food”, “Klim Town”, “Power Gym”, “Стейк&Хаус”, “Avocato”, “Нива Переяславщини”. Їхню роботу ви можете бачити буквально кожного дня, адже у багатьох магазинах/закладах/кафе є частинка праці цієї команди: чи то візитки, вивіски, наліпки, чи навіть звичайна ручка, яку вам можуть дати для підпису, може бути виготовлена саме “Focus media”.

“Вам не доведеться кудись їхати, шукати в інтернеті, дзвонити та чекати, адже все це є тут. Ви можете прийти до нас, замовити, ми все обговоримо, і потім без переплати за доставку ви заберете своє замовлення, що є дуже зручно”, – розповіла директорка компанії Анна Розовик.

Також колектив займається і популяризацією Переяслава, для цього створили проєкт “ТІЦ” (туристично-інформаційний центр). “Ми любимо своє місто, і власними силами хочемо розвивати його, аби про нього дізнавались, тому створили туристично-інформаційний центр “ТІЦ”. Силами дизайнерів розробляємо макети для сувенірної продукції Переяслава, створюємо тематичну продукцію та кожного року випускаємо туристичну карту міста. Все це також можна придбати у нас”, – зазначила Анна Розовик.

Адреса “Focus media”: центральна площа Переяслава, вулиця Богдана Хмельницького, 51.

Замовлення та детальна інформація: Viber/Telegram (097)735-55-11; ел. пошта: office@focus-media.com.ua.

Яна Малишко

Фото: Мар’яна Невертій

Рекламний матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору