ЖИТТЯ

У Центрі ветеранського розвитку в Переяславі провели 11 тренінгів та надали більше 300 психологічних консультацій

В університеті Переяслава в Центрі ветеранського розвитку проводять тренінги, консультації та навчання для ветеранів війни та їх сімей.

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі діє Центр ветеранського розвитку. Його місія – підтримка та розширення можливостей ветеранів та ветеранок для успішного переходу до цивільного життя та подальшої самореалізації. Про це повідомили на сайті Київської обласної військової адміністрації, передає Інформатор.

На базі університету відкритий екопростір підтримки та відновлення фізичного та ментального здоров’я. Також функціонує 5 проєктів комплексної психосоціальної підтримки ветеранів та ветеранок та членів їх родин.

Зазначається, що у межах діяльності університетського Центру ветеранського розвитку надали вже більше 300 психологічних консультацій та провели 11 психологічних тренінгів для членів сімей ветеранів. Крім цього провели навчання для спеціалістів з надання психологічної підтримки ветеранам та їхнім сім’ям. Такі курси відвідали більше 500 осіб.

“Центр надає і можливості для отримання освіти та підвищення кваліфікації. У ньому працюють освітні програми та курси підвищення кваліфікації, що сприяють набуттю нових компетенцій. Для допомоги у працевлаштуванні ветеранів та ветеранок ЦВР діє у партнерстві з Київським обласним центром зайнятості. До їхніх спільних активностей долучилося близько 800 осіб”, – йдеться у повідомленні.

Також університетский Центр ветеранського розвитку активно співпрацює з ГО «Центр зайнятості вільних людей», Міжнародною організацією з міграції, ГО «Атлант», ГО «Інститут підтримки громадських ініціатив», ГО «Просвіт», Асоціацією неурядових організацій «Ізраїльська коаліція травми» та іншими.

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі діє Центр ветеранського розвитку

Його місія – підтримка та розширення можливостей ветеранів та ветеранок для успішного переходу до цивільного життя та подальшої самореалізації

Також на базі університету функціонує 5 проєктів комплексної психосоціальної підтримки ветеранів та ветеранок та членів їх родин

У межах діяльності університетського Центру ветеранського розвитку надали вже більше 300 психологічних консультацій

Також провели 11 психологічних тренінгів для членів сімей ветеранів.

Нагадаємо, що ми розповідали, чим волонтери із Переяслава допомагали захисникам останнім часом. Детальніше тут.

Фото: КОВА, УГСП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору