ЖИТТЯ

У Переяславі поліцейські та рятувальники провели урок безпеки для дітей закладу дошкільної освіти “Берізка”

У садочку Переяслава провели урок безпеки. Як це було?

23 липня у Переяславі в дошкільному навчальному закладі №7 “Берізка” рятувальники ДСНС разом із правоохоронцями відділу №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП провели урок безпеки для дітей. Про це повідомляє Інформатор.

На подвір’ї дитячого садочка зранку маленькі вихованці зібралися разом із вихователями щоб ознайомитися з корисною та важливою інформацією про правила безпеки життєдіяльності. Фахівці ДСНС розповіли дітям, як потрібно діяти під час пожежі та повітряної тривоги, а також про вибухонебезпечні предмети. Разом з поліцейськими малюки повторили правила дорожнього руху та дорожні знаки, а також номер за яким варто звертатися до поліції.

Для вихованців садочка залучили і пожежну та поліцейську машину, аби вони ознайомилися з професійним обладнанням, посиділи за кермом транспорту та пофотографувалися. Також дітки приміряли одяг пожежників та поліціянтів.

Рятувальники поділилися, що такий досвід дітям принесе ще більше позитивних емоцій та допоможе краще запам’ятати інформацію про правила поведінки під час небезпечних ситуацій.

Фахівці розповідали діткам правила безпеки

Дітвора уважно слухала та спостерігала

Також малеча відповідала на запитання рятувальників

Вихованці садочка ознайомилися з пожежною машиною

Також пригадували знаки дорожнього руху

Діти фотографувалися біля поліцейського автомобіля

Малюки могли відчути себе справжніми пожежниками

Також приміряли форму поліцейських

Діти отримали безліч позитивних емоцій

Нагадаємо, що в Україні продовжили воєнний стан та загальну мобілізацію ще на три місяці. Детальніше – тут.

Вікторія Холошевська

Фото: Мар’яна Невертій

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору