ЖИТТЯ

Поблизу Переяслава сталася ДТП: автомобіль Audi Q3 намагався уникнути лобового зіткнення та перекинувся

Поблизу Переяслава сталася ДТП. Перекинувся автомобіль Audi Q3. 

24 липня близько 22:00 на 44-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро біля Переяслава сталася ДТП. Автомобіль Audi Q3 намагався уникнути лобового зіткнення та перекинувся. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Як відомо, жителька Києва 1996 р.н. на Audi Q3 рухалася автодорогою Бориспіль-Дніпро зі сторони Черкас в бік Борисполя та на круговому перехресті поїхала на зустрічну смугу руху, де намагаючись уникнути лобового зіткнення з зустрічним авто виїхала на праве узбіччя по ходу руху, внаслідок чого здійснила наїзд на земляний насип, після чого авто втратило керування та перевернулося.

Внаслідок ДТП водійка отримала забій плечового суглобу та носову кровотеча. Її доставили до Переяславської БЛІЛ для надання медичної допомоги.

За цим фактом наразі правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 23 липня у Переяславі жінка перерахувала понад 117 тисяч гривень за купівлю автомобіля, але не отримала його. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору