ЖИТТЯ

У Переяславі 26 липня відбудеться благодійний концерт гурту “Драбадан”

У Переяславі відбудеться благодійний концерт гурту “Драбадан”. Як допомогти?

26 липня о 19:00 у Переяславі в парку імені Тараса Шевченка відбудеться благодійний концерт гурту “Драбадан”. Учасники збиратимуть кошти на РЕБ та ремонт авто для барабанщика гурту військовослужбовця 43-ї окремої артилерійської бригади Володимира Бурлака. Про це повідомили на Facebook-сторінці гурту, передає Інформатор.

“Друзі! Саме зараз, коли всі бачать як нелюди обстрілюють наші міста, лікарні, вбивають наших людей – час свою злість перетворити у донати. Вони підуть на життя нашим героям. Наш гурт збирає кошти на РЕБ та ремонт авто для 43 ОАБр, де серед воїнів є і наш барабанщик Володимир Бурлак. Також, для того щоб зібрати все необхідне якнайшвидше ми готуємо концертну програму метою якої є закрити потреби банки”, – йдеться у повідомленні.

Також гурт разом із доставкою суші “Bonsay” проводять розіграш сету “Maxi King”. Розіграш та вручення подарунокового сертифікату відбудеться відразу після виступу. Також під час концерту буде можливість задонатити та отримати квиток, який допоможе виграти. Переможця визначать випадковим чином серед номерів учасників, які вони отримають за донати.

Щоб взяти участь у розіграші потрібно:

  1. Задонатити на монобанку або картку 5375 4112 1041 7163 для барабанщика гурту від 100 гривень (1 квиток – 100 грн, 2 квитки – 200 і так далі. Більше донатів – більше шансів).
  2. В коментарях під дописом розіграшу вказати свій номер телефону для зв’язку.

Нагадаємо, що в Україні поліпшується ситуація з енергосистемою: що цьому сприяє. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору