ЖИТТЯ

“Матадор” та “Дніпро” із Переяславщини претендують на “бронзу” “Суперліги Лівого берега” з футболу: все вирішить останній тур

Цього вікенду вболівальники футболу очікують на матчі “Суперліги Лівого берега” та “Ліги дворів”. Що цікавого має бути?

У неділю, 28 липня, відбудеться 15 тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 5х5 “Ліга дворів”. Цікаві матчі будуть як у верхній, так і у нижній частині турнірної таблиці. Інформатор традиційно підготував анонс.

10:00. “Бурти” (Переяслав) – “Кристал” (Мала Каратуль, Ташанська ТГ). Якщо “Бурти” приїдуть на цей матч (а не як у минулому турі), то має бути дуже весела гра, переможця у якій спрогнозувати нереально. Для “Кристала” це дуже гарний шанс вирватися із передостаннього місця, а там вже і шоста сходинка зовсім близько. “Бурти” ж це максимальне для нижньої частини таблиці шосте місце бачать на відстані витягнутої руки, чи то пак однієї перемоги. Але чи мають вони амбіції до нього дотягнутися? (Зараз, за інформацією організаторів, відомо, що “Бурти” на цю гру не приїдуть і знімаються із турніру – доповнення).

11:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – Ratybor (Переяслав). Здавалось би, на Вовчків чекає пряма дорога до чемпіонства, проте не все так просто. Йому ще потрібно буде зустрітися із BOSS та Farmer’s food, де перемога аж ніяк не гарантована. Якщо найближчі конкуренти у цей же час втрачатимуть очок якомога менше, то чемпіонська інтрига може відродитися. Щоб цього не сталося, вовчківчани зобов’язані перемагати принаймні такі нестабільні команди, як Ratybor. Ratybor же ще може поборотися хіба що за шосте місце – погодьтесь, така собі мотивація.

12:00. Farmer’s food (Переяслав) – Циблі (Циблівська ТГ). Допоки календар сприяє, Farmer’s food може максимально покращити своє турнірне становище перед двома вирішальними турами. Тоді він зійдеться із Juk Store та BOSS, і скоріше за все, там розігруватимуться медалі. Але якщо втратити очки, приміром, із Циблями, то можна позбавити особливого сенсу для себе навіть ті матчі. Тож “фермери” повинні бути максимально зосередженими та мотивованими, бо Циблі здатні створити сенсацію.

13:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Мирне – зараз найкрутіша за грою команда, Велика Каратуль – найслабша. Тут можна хіба що пороздумувати, на скільки розгромно одна із них переможе іншу.

14:00. Juk Store (Переяслав) – BOSS (Переяслав). У першому колі Juk Store та BOSS влаштували один із найкращих за якістю матчів турніру. Тоді “жуки” перемогли 8:4, і нехай рахунок не вводить вас в оману, бо “заруба” вдалася знатною. Цього разу хочеться сподіватися на щось подібне, тим паче, що турнірна мотивація зараз буде на максимумі. Juk Store із 31 очком тримається на другому місці, але BOSS із 30 очками, даруйте за журналістський штамп, дихає у спину. По суті, це буде один із кількох “срібних” матчів, які чекають на вболівальників наприкінці чемпіонату. Поразка у них суттєво зменшуватиме шанси на медалі, перемога ж – навпаки.

У суботу, 27 липня, відбудеться останній, десятий, тур “Суперліги Лівого берега” з футболу. У цьому турнірі залишилась одна інтрига – хто посяде третє місце: переяславський “Матадор” чи дівичківський “Дніпро”? У обох зараз по 13 очок. Цього дня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі “Дніпро” прийматиме Калинівку (Броварський район), яка вже точно посяде друге місце. “Матадор” же зіграє на виїзді із Березанню (Броварський район), яка має 9 очок та у будь-якому разі фінішує п’ятою. Якщо “Дніпро” та “Матадор” завершать свої матчі з однаковими результатами (тобто одночасно виграють, програють чи зіграють унічию), то третє місце посядуть “матадорівці”, оскільки мають кращу статистику в особистих зустрічах із “дніпрянами” (0:1, 3:1).

У третій грі туру чемпіон “Десна” (Погреби, Броварський район) гостюватиме у аутсайдера яготинських “Лісняків”. Всі матчі останнього туру розпочнуться о 18:00.

Нагадаємо, що у попередньому турі “Матадор” ледве вирвав перемогу у “Лісняків”. Огляд матчу – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору