ЖИТТЯ

На Київщині вночі 26 липня працювала ППО: росіяни знову атакували дронами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 26 липня російські війська атакували територію України балістичною ракетою “Іскандер-М” (по Донеччині) та 22 ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили 20 дронів у Херсонській, Сумській, Житомирській та Чернігівській областях. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що ворог атакував область ударними дронами третю ніч поспіль, а тривога тривала понад дві години. У регіоні працювали сили ППО. За оперативною інформацією постраждалих немає. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури також не фіксували.

У Житомирській обласній військовій адміністрації сповістили, що цієї ночі під час повітряної тривоги у регіоні активно працювали сили ППО. “Уламками БпЛА пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури та енергетики. Здійснюється ліквідація наслідків та оцінка завданих збитків. Жертв серед цивільного населення немає”, – йдеться у повідомленні.

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що була атака “шахедів” по Ніжину. Є влучання в об’єкт інфраструктури та житловий гуртожиток, поранено цивільну людину.

Нагадаємо, що 25 липня під час повітряної атаки на Київщині пошкодило будинки, адміністративну будівлю та автомобіль. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору