ЖИТТЯ

Погода на 27 липня: у Переяславі ввечері може бути дощ із грозою

У Переяславі ввечері можливий дощ. Максимальна температура – 30 градусів.

У суботу, 27 липня, у Переяславі протягом дня буде хмарно з проясненнями. Надвечір синоптики прогнозують дощ з грозою. Опади – 0,5 мм. Мінімальна температура повітря буде вранці – 18 градусів тепла. Максимальна вдень – 30 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 0-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 42 та 83 відсотками протягом доби. Тривалість дня 27 липня – 15 годин 30 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:15, а захід – о 20:45.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1909 році – 37,1 градуса тепла, а найнижчу в 1898-му – 7,8 градуса тепла.

Народні прикмети:

З цього дня починається спад літа, який триватиме до 26 серпня. У цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи помітили: якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору